راه اندازی دستگاه سی تی اسکن بیمارستان کودکان اکبر

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مدیر نظارت ، ارزیابی، تامین و نگهداشت ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اولین دستگاه تخصصی سی‌تی‌اسکن تخصصی کودکان کشور در بیمارستان اکبر مشهد فعال می‌شود.

دکتر علیرضا جوان در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: بعد از پیگیری های مستمر توسط ریاست و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس و مسئولان بیمارستان اکبر اولین دستگاه تخصصی سی‌تی‌اسکن تخصصی کودکان کشور در مشهد فعال می‌شود.

وی افزود: د رحال حاضر این دستگاه قابل بهره برداری است.

مدیر نظارت ، ارزیابی، تامین و نگهداشت ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد:  در گذشته بیماران بیمارستان اکبر جهت انجام سی‌تی‌اسکن مجبور به انتقال به مکان دیگر و سپس بازگشت به این مرکز درمانی بودند، که با بهره برداری از این دستگاه تمامی خدمات در این مرکز ارائه می شود.

دکتر جوان خاطرنشان کرد: این دستگاه به قیمت ۲۴۰ هزار یورو و یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ ارز مصوب دولتی خریداری شده است.