جلسه ریاست محترم دانشگاه با اعضای گروه کودکان

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

جلسه ریاست محترم دانشگاه با اعضای گروه تخصصی کودکان در بیمارستان اکبر

۱۰آذر ۱۴۰۰

جلسه ای با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی مشهد جناب آقای دکتر کیانی  ،معاونت آموزشی ،معاونت پژوهشی و رییس دانشکده پزشکی و اعضای گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان کودکان اکبر برگزار شد ، مدیر محترم گروه کودکان جناب آقای دکتر آخوندیان مسائل و مشکلات جاری و برنامه های آینده گروه را بیان کردند ،تنی چند از اعضای پیشکسوت گروه به بیان نظرات خود پرداختند. ریاست محترم بیمارستان قائم (عج) جناب آقای دکتر معموری ،ریاست محترم بیمارستان کودکان اکبر جناب آقای دکتر جعفری و ریاست محترم ییمارستان کودکان دکتر شیخ جناب آقای دکتر قاسمی به بیان نقطه نظرات و مشکلات موجود در بیمارستان ها پرداختند .در جلسه بیان شد تمرکز آموزش پزشکی عمومی در بیمارستان های قائم (عج) و امام رضا (ع) کما فی السابق از سر گرفته شود . گروه آمادگی پذیرش دانشجویان خارج از کشور را در رشته تخصصی کودکان و در رشته های فوق تخصصی ااعصاب، نوزادان ، غدد، گوارش، قلب ، نفرولوژی ،عفونی، فلوشیپ مراقبت های ویژه کودکان دارد .